Pentru ca am dat peste punga de ardei in congelator am zis sa le fac de petrecanie si le-am facut.....
PS.scuzati,am cratita ciobita,dar nu ma indur de ea ca nu lipeste...nu sunt perfecta,deci nici oalele mele nu sunt...
Mai intai pregatim ceapa pentru calit,taind-o marunt.
Apoi curatam ardeii de seminte( i-am bagat la congelator intregi),ii taiem julien.Pregatim carnea taind-o cubulete o punem in cratita cu ulei(100 ml),si o prajim cca 20 min la foc domol,o scoatem si in locul ei punem ceapa la calit pana incepe sa se inmoaie.
Adaugam rosiile cubulete si ardeii,completam cu un pahar cu apa( cca 250 ml) adaugam carnea si sarea dupa gust,unii vor mai sarat,altii mai putin, la final adaugam mararul tocat.
Lasam sa fiarba la foc domol inca 30-35 min.
Se poate servi cu salata verde sau muraturi.
1
cand am calit ceapa am adaugat un praf de sare
2
pentru ca rosiile erau un pic acrisoare,am adaugat 2 lingurite de zahar in ele,inainte sa le pun in mancare