Tocanita de cartofi

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri de post, 20 Apr 2011 | 3592 vizualizari

 

Pentru ca nu am mai facut de mult,,, si imi era pofta!

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg cartofi
  • 1 litru de apa
  • 2-3 linguri cu bulion/suc de rosii
  • 2-3 linguri cu ulei
  • condimente: sare, tarhon,
  • 2-3 cepe si o legatura de ceapa verde
  • cate o legatura de partunjel si marar verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi:

Tocam ceapa marunt si o punem la calit in cele 2-3 linguri de ulei. Cand devine translucida adaugam bulionul/sucul de rosii, o lasam sa dea in clocot si apoi o stingem cu un litru de apa fierbinte. Adaugam cartofii taiati cuburi si ii lasam sa fiarba la foc potrivit pana cand tocanita are aspect "legat". In final adaugam patrunjelul si mararul tocate marunt.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu gogosar murat-post