Tocanita de cartofi

de VERONICA2607 in Mancaruri de post, 4 Mar 2012 | 4097 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei gras
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • 2 foi de dafin
  • 4 boabe de piper
  • 1 lingura bulion
  • 2 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi:

 Cartofii, ceapa, morcovul si ardeiul se curata se spala si se taie astfel, ceapa, morcovul si ardeiul cubulete mici iar cartofii cuburi mai mari. Se pune ceapa la calit in ulei, apoi se adauga si morcovul cu ardeiul, se calesc putin si punem si cartofii, ii lasam 5 minute si apoi adugam apa cat sa acopere bine totul. Se lasa la fiert  si adaugam bulionul, foile de dafin , boabele de piper, sare si piper macinat dupa gust.Se fierbe pana ce scade la consistenta unei tocanite. Se ia focul si se adauga patrunjelul taiat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]