Tocanita de cartofi cu carnati afumati

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri de legume, 1 Sep 2011 | 5872 vizualizari

 

Din pacate in ultima perioada nu am avut timp de bucatarit (m-am mutat in casa noua ceea ce a presupus multa munca :) ) astfel ca atasez o reteta mai veche - de rezerva - sa nu va pierd,,, sa nu ma pierd!

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg cartofi,
  • 1 litru de apa,
  •  ceapa dupa gust :D
  •  ulei cat sa calim ceapa
  •  patrunjel si marar verde
  •  bulion ori suc de rosii, cam 2-3 linguri
  • condimente dupa gust: sare, tarhon,
  • 3-4 bucati de carnati afumati (sau/si picanti),
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu carnati afumati:

Ceapa tocata marunt o rumenim la un loc cu carnatii taiati rondele (cam 2 cm grosime), adaugam  apoi bulionul/sucul de rosii si  lasam sa fiarba 5 minute impreuna, moment in care punem apa - de preferat fierbinte. Adaugam cartofii cuburi si ii lasam  la foc potrivit pana cand tocanita scade suficient.

Servim cu patrunjel si marar verde

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu carnati afumati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi crantzaniti cu usturoi si ementaler