Tocanita de cartofi cu carne de pui - Philips Multicooker

de Dya Daniela Andrei in Pui, 18 Noi 2013 | 17972 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g cartofi
  • 4 copanele
  • 1 ardei gras
  • 1 pastarnac
  • 2 cepe mari
  • 1 morcov
  • 400 ml supa de pui
  • sare si busuioc dupa gust
  • o legatura de marar verde
  • 2-3 linguri cu bulion/suc de rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu carne de pui - Philips Multicooker:

Rumenim usor copanelele setand din MENU functia FRY pentru 10-15 minute. Tocam legumele si le adaugam peste carne, lasandu-le sa se caleasca putin. Taiem cartofii cuburi si ii asezam in vas la un loc cu restul ingredientelor. Condimentam dupa gust, adaugam supa de pui si setam din MENU functia STEW pentru aproximativ 55 de minute. In ultimele 10 minute adaugam si bulionul/sucul de rosii, iar la sfarsit presaram mararul proaspat tocat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu carne de pui - Philips Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos de vin