Tocanita de cartofi cu ciuperci

de dantes in Mancaruri de post, 29 Mar 2013 | 7805 vizualizari

 

O tocanita simpla si sanatoasa

 

INGREDIENTE

  • 1 Kg cartofi
  • 400 g ciuperci
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa mare
  • 50 ml ulei
  • sare si piper dupa gust.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu ciuperci:

Se taie julien ceapa, ardeiul si ciupercile si se calesc in ulei. Deasupra se adauga cartofii taiati si se adauga apa cam un centimetru deasupra cartofilor. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se lasa la fiert pana se fierb cartofii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu dovleac (de post)