Tocanita de cartofi in vas roman

de onuta in Mancaruri de post, 7 Noi 2010 | 10334 vizualizari

 

O RETETA MAI DIETETICA

 

INGREDIENTE

  • 1,5kg cartofi
  • 1 ceapa
  • 2 ardei grasi potriviti
  • masline
  • sare, piper dupa gust
  • boia de ardei dulce
  • 1 legatura patrunjel
  • 3 linguri de ulei
  • 2-3 cani de apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi in vas roman:

1.Se curata cartofii de coaja, si se taie cubulete.

2. Ceapa se taie marunt, ardeiul gras cubulete si se pun impreuna cu cartofii la fiert la foc potrivit timp de circa 30 minute, adaugand apa cat sa acopere compozitia din cratita .

3. Cand cartofii sant fierti presaram condimentele (sare ,piper si boiaua de ardei dulce ), adaugam maslinele si  bulionul  . Mai lasam sa fiarba cam 10 minute.

4. La final se aduga legatura de patrunjel si se acopera cratita cu capac pentru mentinerea aromei.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi in vas roman" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

mena29 1

08.11.2010, 12:02

Si eu vin la masa,Onuta

Bucataras Medi 1

09.11.2010, 15:02

ce buna trebuie sa fie pregatita in acest vas...............

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 09:21

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]