Tocanita de ceapa cu carne de curcan

de Angelina_Elena in Curcan, 10 Mai 2013 | 14785 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de curcan
  • 4 cepe mari
  • 1 conserva de rosii in bulion
  • 1 cana apa
  • 1 foaie de dafin
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ceapa cu carne de curcan:

Pieptul de curcan se spala, se taie cubulete si se condimenteaza cu sare si piper.

Se rumeneste usor in ulei incins pe ambele parti.

Ceapa o curatam, o spalam, o tocam marunt si o adaugam peste carne.

Amestecam continuu pana cand ceapa se inmoaie. Adaugam foaia de dafin si rosiile din conserva pasate cu blender-ul.

Adaugam apa, potrivim cu sare si piper dupa gust si mai lasam sosul sa scada pana ajunge la consistenta dorita.

Se serveste cald, cu mamaliguta si smantana!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ceapa cu carne de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

pe 27.04 la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ceapa