Tocanita de ceapa cu pipote

de vero_closca in Pui, 12 Apr 2010 | 14983 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pipote
  • 1kg ceapa
  • 5o ml ulei
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare
  • piper boabe
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ceapa cu pipote:

Cureti si speli pipotele si le pui intr-o cratita sa se caleasca pe foc mic in uleiul incins,adaugand daca e nevoie putina supa de legume sau apa fierbinte pana se inmoaie putin. ceapa se curata,se taie pestisori,se freaca cu sare apoi se adauga peste pipote, se pune si o cescuta de apa si se lasa pana incepe sa se topeasca.

Se adauga apoi pasta de tomate diluata si piperul boabe si se lasa inca 5 minute.Se serveste cu mamaliguta,cartofi natur sau orez cu legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ceapa cu pipote" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu ceapa, usturoi si mamaliga