Tocanita de ciuperci

de vero_closca in Mancaruri de post, 29 Mar 2010 | 4146 vizualizari

 

ideala pt aceasta saptamana de post

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 pahar vin alb
  • sare si piper dupa gust
  • 3 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

se taie ciupercutele felii,ceapa pestisori si morcovul rondele.intr-o cratita se pune uleiul sa se incinga,se caleste putin ceapa pana devine sticloasa si se adauga morcovul apoi cipercile.se lasa sa se inmoaie in zeama pe care o lasa si cand scade se adauga sarea,piperul,vinul si se mai da un clocot -doua.

se serveste fierbinte,cu mamaliguta.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

la 10:43

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf de post cu ciuperci