Tocanita de ciuperci

de Rahela Velicu in Mancaruri de post, 22 Mar 2017 | 4105 vizualizari

 

Retete de post economice

 

INGREDIENTE

  • 1 borcan de ciuperci mare sau 2 mici
  • 2 cepe
  • 3 linguri de bulion
  • 100 ml ulei
  • oregano
  • marar
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Mai intai, taiem ciupercile care sunt mai mari, pe cele mici le putem lasa intregi. Punem ceapa tocata impreuna cu ciupercile la calit, in ulei incins si le lasam aprox. 10-12 minute.

Adaugam o cana de apa, sa le acopere, adaugam bulionul, sare si piper si lasam la fiert pentru aprox. 25-30 de min.

La final, adaugam oregano si marar.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Servim cu mamaliguta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]