Tocanita de ciuperci

de Dulciuri cu Georgiana in Mancaruri de post, 4 Apr 2017 | 7583 vizualizari

 

Retete de post economice

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci
  • 2 cepe
  • 1/2 ardei gras rosu
  • cateva fire de patrunjel
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • 1 cescuta vin alb
  • 4-5 catei de usturoi
  • 2-3 linguri pasta rosii
  • ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Intr-un vas, punem putin ulei, apa si ceapa tocata. Lasam sa se inmoaie. Curatam si spalam ciupercile. Peste ceapa, adaugam coditele ciupercutelor maruntite. Lasam sa fiarba.

Taiem si ardeiul gras si il adaugam peste ceapa. Taiem si ciupercile felii, le adaugam in vasul de pe foc, impreuna cu vinul si condimentele.

Lasam sa fiarba 20 de minute si adaugam pasta de rosii si usturoiul strivit. Mai lasam sa fiarba 15 minute, apoi stingem focul si adaugam patrunjelul tocat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de ciuperci