Tocanita de ciuperci cu mamaliga

de Oana in Mancaruri de legume, 28 Sep 2017 | 12227 vizualizari

 

Nu intotdeauna ai timp sau chef sa stai ore in sir la bucatarie. Iar asta e o reteta pentru oameni grabiti. Uite cat de repede si cat de usor se prepara!
Reteta video pas cu pas o gasesti mai sus.

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 25 g unt
  • 500 gr ciuperci champignion
  • 500 gr ciuperci brune
  • sare
  • piper
  • ½ lingurita cimbru uscat
  • 50 ml vin alb
  • 200 ml smantana de gatit
  • cateva fire de patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci cu mamaliga:

Mai intai toaca marunt ceapa si usturoiul si pune-le in uleiul si untul topit, intr-o tigaie mai adanca.

Taie apoi ciupercile in cuburi si pune-le peste ceapa.

Lasa sa fiarba 5 minute si condimenteaza cu sare, piper si cimbru uscat.

Cand ciupercile sunt fierte, stinge cu vinul alb.

Apoi adauga smantana de gatit si mai lasa putin pe foc.

Serveste alaturi de o mamaliguta si presara deasupra patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci cu mamaliga" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

dantes 1

29.09.2017, 10:52

Buna!

kytz 1

30.09.2017, 09:33

Ce bună e!!!

Rocsi 1

02.10.2017, 19:47

Cea mai gustoasa tocanita!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]