Tocanita de ciuperci cu mamaliguta

de divainbucatarie in Mancaruri de post, 10 Mar 2011 | 22639 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci,
  • 2 ardei grasi,
  • 3 cepe,
  • 1 cutie cu rosii decojite,
  • cimbru,
  • 1 legatura de patrunjel,
  • ulei,
  • sare,
  • piper,
  • 2 linguri vin alb ,
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci cu mamaliguta:

Spalam ciupercile, le curatam, apoi le taiem felii subtiri. Ardeii si ceapa le tocam cat mai marunt. Calim ceapa in ulei pana incepe sa luceasca, moment in care adaugam ciupercile si ardeii.Asezonam cu sare, piper, cimbru si adaugam rosiile decojite si taiate cubulete. Punem 2 linguri de vin alb si apa cat este nevoie sa acoperim ciupercile. Lasam sa fiarba la foc moderat, punem o lingurita de faina in ploaie, sa nu faca cocoloase si lasam sa scada lichidul cat mai mult. La final, presaram verdeata tocata foarte fin si servim cu mamaliga calda sau orez fiert.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]