Tocanita de ciuperci cu marar

de AndrutzaP in Mancaruri de post, 9 Mai 2016 | 9316 vizualizari

 

Bunaaaaa si Atat!!!

 

INGREDIENTE

  • 400 g ciuperci Champignon
  • 1 ceapa
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri bulion de rosii
  • 2 linguri ulei
  • sare, piper
  • 2 legaturi marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci cu marar:

   Ciupercile, spalate si curatate bine, se taie feliute subtiri.

   Intr-o tigaie se pun la calit ceapa si usturoiul tocate marunt. Cand ceapa devine sticloasa, adaugati ciupercile si lasati asa, fara apa, circa 5 minute. Se adauga bulionul, dizolvat intr-un pahar cu apa. 

   Se lasa la fiert pentru circa 25-30 minute.

   Dregeti cu sare si piper (dupa gust) si adaugati mararul tocat marunt.

   Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci cu marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
DOVLECEL UMPLUT CU CIUPERCI DE POST