Tocanita de ciuperci cu pui

de claudiaO in Pui, 6 Oct 2016 | 5837 vizualizari

 

Numai buna de servit langa o mamaliguta!

 

INGREDIENTE

  • 1 1/2 ciuperci
  • 3 pulpe de pui
  • 2 gogosari
  • 2 cepe mari
  • 50 ml ulei
  • Sare/piper/maggi gaina/cimbru/ fulgi de chili
  • 3-4 catei usturoi
  • 1 lingura pasta de tomate
  • Patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci cu pui:

Puplele de pui le curatam si le taiem in doua; ciupercile  le-am spalat bine apoi au fist taiate in patru. Gogosarul l-am curatat si taiat feliute; LA fel si ceapa. Punem puiul la  rumenit si cand intoarcem carnea punem si ceapa. Lasam sa se inmoaie ceapa apoi punem gogosari si apoi ciupercile. Lasam sa fiarba putin ; punem sare,piper, chili, cimbru si maggi si lasam sa fiarba bine pana se face puiul si scade zeama lasata de legume. Adaugam usturoi si pasta de to mate si mai fierbem 5 minute. Punem patrunjel si gata! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu mozzarella, rosii si ierburi aromatice