Tocanita de ciuperci si mazare

de ralu_ca in Mancaruri de post, 9 Apr 2013 | 11229 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci
  • 1 cutie de mazare
  • 4-5 cepe
  • bulion
  • sare, piper
  • patrunjel
  • marar
  • 2 linguri ulei masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci si mazare:

Spalam foarte bine ciupercile, se lasa sa se scurga, apoi se taie cubulete mici. Mazarea se baga sub jet de apa si lasam sa se scurga. Ceapa se taie marunt si o punem intr-o cratita in care am incins 2 linguri ulei de masline si amestecam pana se rumeneste ( dar nu foarte mult ). Apoi adaugam ciupercile, amestecand pana incep sa "zemuiasca", dupa aceea mazarea, sare si piper. Lasam sa fiarba, iar la final adaugam bulion si verdeata tocata marunt.

Este o mancare de post foarte gustoasa.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci si mazare" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Amandina - Reteta delicioasa de post