Tocanita de fasole galbena

de -Licurici- in Mancaruri de post, 6 Apr 2016 | 7169 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole congelata;
  • 2 cartofi;
  • o ceapa mare;
  • 1 ardei;
  • 6-7 catei de usturoi;
  • 5 linguri rosii cubulete in suc;
  • patrunjel;
  • sare;
  • piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de fasole galbena:

  1. Am pus o cratita cu apa pe foc si intre timp, am curatat si tocat legumele.
  2. Cartofii i-am taiat in sferturi, ceapa marunt, ardeiul cubulete, iar usturoiul l-am pisat.
  3. Am adaugat fasolea si cartofii in apa fiarta. 
  4. Separat, am calit ceapa si ardeiul, in putin ulei, am adaugat rosiile, un pahar cu apa si am lasat sa fiarba cateva minute, pana a scazut.
  5. Cand au fiert cartofii, am pus ceapa, ardeiul si rosiile in cratita, peste fasole si cartofi.
  6. Am adaugat usturoiul pisat, patrunjelul tocat si am potrivit gustul cu sare si piper.
  7. Am lasat sa fiarba cateva minute, apoi am oprit focul si am servit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de fasole galbena" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]