Tocanita de galuste cu cotlet de porc

de Dea_Dea in Porc, 10 Apr 2013 | 5097 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o legatura de ceapa verde
  • 3 felii de cotlet de porc
  • 1 ou
  • 3 linguri faina
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 1 lingura pasta de rosii
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de galuste cu cotlet de porc:

Ceapa se toaca si se pune la calit, se adauga pasta de rosii si se condimenteaza cu sare si piper

Se pune apa si se pun feliile de cotlet taiate cuburi , se lasa la fiert pana este apropape fiarta carnea (20-30 min).

Oul se amesteca cu faina si putina apa cat sa devina o pasta, lingura se inmoaie in apa fierbinte si se fac galuste. Se lasa sa dea in clocot la foc mare, pana se ridica galustele la suprafata, iar apoi se da focul mic , pana fierb galustele (30 min). La final se adauga patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de galuste cu cotlet de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tocăniţă de porc cu ciuperci