Tocanita de hribi cu ceapa si marar

de Merisor in Mancaruri de post, 19 Iul 2018 | 11973 vizualizari

 

Atât de gustoasă este această Tocăniță de hribi cu ceapă și mărar, servită cu mămăliguță, că nu te saturi doar dintr-o porție.

 

INGREDIENTE

  • 2 kg hribi, curățați
  • 250-300 g ceapă
  • 3 căței de usturoi
  • 200 ml ulei
  • sare
  • piper
  • 1 legătură mărar verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de hribi cu ceapa si marar:

Punem, într-un ceaun  wok, în cazul meu), uleiul la încins.

Tocăm ceapa solzișori și doi căței de usturoi, rondele.

Le călim în uleiul încins, până când ceapa devine sticloasă.

Adăugăm hribii bine spălați, scurși și tocați mărunt să se pătrundă bine și îi amestecăm bine cu ceapa călită.

Lăsăm hribii să se prepare la foc încet, amestecând din când în când, până când sunt bine pătrunși.

Îi asezonăm pe parcurs cu sare și piper și mai picurăm ulei, pentru că înghit multicel. Nu punem apă că stricăm gustul tocăniței.

Când uleiul se ridică la suprafață, atunci hribii sunt preparați.

Spre final, mai adăugăm un cățel de usturoi răzuit și mărarul tocat mărunt.

Servim delicioasa Tocăniță de hribi cu ceapă și mărar cu mămăliguță și nu ne mai trebuie altceva.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de hribi cu ceapa si marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]