Tocanita de miel

de kamy in Oaie, 10 Mai 2011 | 6225 vizualizari

 

Eu de Pasti nu gatesc numai miel,asa ca acum i-a venit randul tocanitei.

 

INGREDIENTE

  • carne de miel(gat,sira spinarii cu muschiuletii)
  • 4 leg.ceapa verde
  • 2 leg.usturoi verde
  • sofran
  • 1 lg.boia dulce
  • 1 lg.boia iute
  • 1 ling.amidon alimentar
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de miel:

Se portioneaza carnea,se spala bine,se zvanta de apa si se pune in ulei incins pana se albeste.Se scoate si in ulei se caleste putin ceapa si usturoiul,dupa care se adauga carnea,se pune boiaua,sare,piper si se pune apa sa o acopere.Se fierbe la foc mic iar cand e aproape fiarta se adauga sofranul si bulionul,iar cand carnea e bine fiarta si sosul scazut se pune amidonul desfacut in putina apa.Mai lasam sa dea in cateva clocote.Se pune patrunjel verde.

Noi am servit alaturi de spanac.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel la cuptor