Tocanita de porc cu cartofi si ciuperci

de katty in Porc, 11 Feb 2018 | 15242 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa porc
  • 3 cepe
  • cate 1/2 ardei gras rosu, galben si verde
  • 200 gr rosii pasate
  • 4 cartofi medii
  • 1 conserva ciuperci
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2 foi de dafin
  • 2 linguri ulei
  • patrunjel verde pentru decor
  • 1 crenguta cimbru
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de porc cu cartofi si ciuperci:

In uleiul incins punem la calit ceapa tocata fin. Cand devine translucida, adaugam carnea taiata cubulete potrivite. Amestecam ocazional pana carnea se albeste pe toate partile, apoi acoperim cu apa calda si lasam sa dea cateva clocote. Acoperim vasul cu un capac si dam cratita la cuptor. Cand carnea a inceput sa se inmoaie, adaugam cartofii taiati cuburi mai mari, sare, piper si foile de dafin si crenguta de cimbru. Cand cartofii s-au inmuiat, adaugam rosiile, ciupercile si ardeii grasi taiati cubulete. Lasam la cuptor pana sosul scade. Potrivim gustul de sare si piper. Servim tocanita cu patrunjel verde tocat fin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc cu cartofi si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]