Tocăniţă de porc cu ciuperci

de madi_marin in Porc, 3 Mar 2013 | 14438 vizualizari

 

O mâncare pregătită la cuptor! Delicioasă!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc
  • 500 g ciuperci champignon
  • 4 morcovi
  • 4 ardei capia
  • 2 cepe
  • 1 coserva de rosii cubuleţe
  • 1 cană de zarzavat de casa din roşii şi ardei
  • 2 linguri pastă de tomate
  • 1 ceaşcă de vin roşu
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei
  • pătrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocăniţă de porc cu ciuperci:

Se pun la călit în ulei încins ceapa tocată mărunt, rondele de morcovi, fâşii de ardei şi usturoi. Apoi se adaugă carnea tăiată cubuleţe şi se mai lasă pe foc amestecând continuu până ce aceasta şi-a schimbat culoarea. Se adaugă apoi ciupercile tăiate mai mare , se pun şi apă sau supă de legume şi vin şi se mută vasul în cuptorul încins.

Se fierbe totul la foc potrivit şi când carnea e aproape gata se adaugă roşiile din conservă, zarzavatul şi pasta de tomate, sare şi piper după gust, si se dă din nou vasul la cuptor ca să scadă bine sosul.

Se serveşte tocăniţa caldă presărată cu pătrunjel şi alături de mămăligă.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocăniţă de porc cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]