Tocăniţă de porc – Multicooker

de madi_marin in Porc, 22 Noi 2013 | 8438 vizualizari

 

Încă o reţetă delicioasă şi simplă ,pregătită la Multicooker.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de cartofi
  • 500 g ceapă
  • 500 g muşchi de porc
  • 2 ardei graşi
  • 2 linguri pastă de roşii
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • piper
  • ulei
  • pătrunjel proaspăt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocăniţă de porc – Multicooker:

În cuva aparatului punem ulei şi setăm pe modul FRY.

Între timp se toacă ceapa mărunt şi ardeii fâşiuţe. Se adaugă în uleiul încins şi se lasă cam 5 minute să se călească împreună.

Se setează modul BOIL şi apoi se adaugă carnea tăiată rondele . Se pune şi o cană cu apă.

Se curăţă cartofii şi se taie în sferturi, iar după 15 minute în care a fiert carnea, se adaugă şi aceştia împreună cu foaia de dafin. Se mai pune apă şi se lasă să se înmoaie.

Se testează cartofii dacă sunt fierţi după 20 de minute, apoi se adaugă pasta de roşii, sare şi piper după gust. Se mai fierbe totul câteva minute, după care se opreşte aparatul şi se pune verdeaţa tocată.

Se serveşte cu salată la alegere.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocăniţă de porc – Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

diaconta 1

25.11.2013, 18:48

Ma primesti la masa?

RuxyRux 1

25.11.2013, 21:43

Arata grozav Madi draga mea!

adela_64 1

28.11.2013, 14:30

O banala tocanita transformata in arta. Felicitari, draga mea!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

ieri la 08:34

Maritozzi – Chifle italiene umplute cu frisca

pe 08.04 la 17:05

Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos

de laura_n 7

pe 08.04 la 16:14

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu carne de porc la Multicooker