Tocanita de pui (2)

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 15 Feb 2010 | 5938 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cepe
  • 1ardei
  • 4 copanele
  • 6 linguri pasta
  • delikat
  • patrunjel
  • faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui (2):

Se frige carnea separat.Ceapa o tocam marunt impreuna cu ardeiul si o punem la calit in ulei.Dupa ce s-au calit se adauga si carnea aproape fripta si se pune apa(sa acopere totul).

Cand este aproape gata se pune delikatul si pasta dizolvata in apa si se mai lasa 5 min.Intre timp se face un rantas din faina si apa care se toarna peste tocanita amestecand energic si se mai lasa putin pe foc.Se serveste cu patrunjel tocat

POFTA BUNA!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui (2)" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos de morcov si ceapa