Tocanita de pui

de oana_pisicutza16 in Pui, 16 Iul 2012 | 5873 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui intregi
  • O ceapa potrivita
  • 3 lingurite de pasta de ardei
  • 3 linguri faina
  • Lapte
  • Sare
  • Piper
  • Apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui:

se taie ceapa marunt si se caleste in putin ulei

peste ceapa calita se adauga pasta de ardei

pulpele se spala si se taie in doua

se calesc si pulpele pana isi schimba putin culoarea

se pune apa cat sa acopere pulpele

se adauga sare si piper si se lasa sa fiarba

cand s-a fiert carnea se face o ingroseala din faina si lapte

se adauga ingroseala la tocanita si se lasa sa dea un clocot

se serveste calda

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu mamaliguta