Tocanita de pui

de eclerash in Mancaruri cu carne, 18 Mai 2010 | 7002 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept pui dezosat
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 200 g ciuperci
  • 3 rosii
  • sare
  • ulei
  • condimente(in functie de preferinte)

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui:

Se spala si se taie cuburi pieptul si se rumeneste pe toate partile,apoi se scoate si se pastreaza cald.

In uleiul ramas calim ceapa,morcovul,ardeiul si ciupercile,toate acestea fiind taiate marunt,iar peste ele se adauga piper.Dupa 10 min,adaugam si 1 ceasca apa,,lasand la foc alte 15 minute,iar apoi adaugam rosiile tocate marunt,iar dupa 10 min adaugam si carnea impreuna cu putina apa calda si un pahar de vin alb.Se fierbe pana scade.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

gaby_duceag 1

20.05.2010, 08:16

buna tare!

eclerash 1

20.05.2010, 18:09

danangie...crede-ma ca gustul nu se schimba indiferent de cum ai tocat legumele...te pup si ma bucur ca ti-a placut si sper sa imi dai de veste de indata ce termini de papat tocanitza

gaby_gabytza 1

29.09.2011, 09:49

place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute