Tocanita de pui

de eclerash in Mancaruri cu carne, 18 Mai 2010 | 5510 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept pui dezosat
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 200 g ciuperci
  • 3 rosii
  • sare
  • ulei
  • condimente(in functie de preferinte)

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui:

Se spala si se taie cuburi pieptul si se rumeneste pe toate partile,apoi se scoate si se pastreaza cald.

In uleiul ramas calim ceapa,morcovul,ardeiul si ciupercile,toate acestea fiind taiate marunt,iar peste ele se adauga piper.Dupa 10 min,adaugam si 1 ceasca apa,,lasand la foc alte 15 minute,iar apoi adaugam rosiile tocate marunt,iar dupa 10 min adaugam si carnea impreuna cu putina apa calda si un pahar de vin alb.Se fierbe pana scade.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

gaby_duceag 1

20.05.2010, 08:16

buna tare!

eclerash 1

20.05.2010, 18:09

danangie...crede-ma ca gustul nu se schimba indiferent de cum ai tocat legumele...te pup si ma bucur ca ti-a placut si sper sa imi dai de veste de indata ce termini de papat tocanitza

gaby_gabytza 1

29.09.2011, 09:49

place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui cu ciuperci si mamaliguta