Tocanita de pui cu ceapa

de Valclaudia in Pui, 7 Apr 2013 | 4816 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 4 cepe mari
  • 50 ml ulei
  • sare si piper
  • patrunjel verde tocat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu ceapa:

Spalam pulpele de pui si le impartim in doua.

Curatam cepele, le tocam si le calim in ulei timp de 5 minute apoi adaugam sare si piper.

Asezam bucatile de carne peste ceapa, adaugam o cana de apa si lasam sa fiarba la foc mic pana scade apa.

La final adaugam verdeata tocata marunt.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]