Tocanita de pui cu mamaliguta

de jojoba in Pui, 12 Ian 2011 | 20995 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr aripioare pui
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • sare,
  • piper,
  • boia,
  • patrunjel verde
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura faina
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu mamaliguta:

Ceapa si ardeiul taiate bucati mici se calesc pentru 2 minute in ulei. Se adauga aripioarele si se mai lasa la calit inca 5 minute. Se condimenteaza cu sare, piper , boia si se adauga 300 ml apa. Se lasa sa fiarba incet timp de 50 minute. La final se adauga in tocanita o lingura de faina, avand grija sa nu formeze cocoloase.Se ia de pe foc si se presara o legatura de patrunjel taiata marunt.

Se serveste cu mamaliguta. Simplu si delicios!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pipote de pui