Tocanita de pui cu naut si galuste de faina

de lili in Pui, 17 Sep 2015 | 3877 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe de pui
  • 2 ceape mari
  • 3 morcovi
  • o conserva cu naut de la SunFood
  • faina pentru galuste.
  • un ou
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu naut si galuste de faina:

Taiem ceapa si o pune la calit impreuna cu morcovul taiat rondele. Adaugam pulpele si apa cat sa le acopere. Le lasam la fiert. Cand incep sa fiarba adaugam si nautul. Mai lasam sa fiarba cateva  minute si ne apucam sa facem galustele. Cum preparam galustele: batem oul bine si adaugam faina atat cat sa fie un aluat mai grosut. Galustele le adaugam cand mancarea este aproape gata de fiert si mai lasam sa fiarba. Cand mancarea e gata putem adauga si frunze de patrunjel. Sa aveti pofta buna!!! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu naut si galuste de faina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]