Tocanita de pui exotica

de Lau in Mancaruri cu carne, 9 Dec 2011 | 4593 vizualizari

 

by kamy,

 

INGREDIENTE

  • pulpe,aripi de pui
  • 3 linguri ulei
  • 3 cepe
  • 2-3 linguri pasta de ardei kapia
  • 1 lingurita cu varf ghimbir
  • 4 catei usturoi
  • 1 varf de cutit scortisoara
  • 200 ml bulion
  • boaia de ardei iute
  • cimbru
  • foaie de dafin
  • sare
  • piper
  • 1 lingura faina
  • 1 portocala
  • zeama de portocala
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui exotica:

Carnea de pui condimentata o proportionam si o calim putin,o scoatem si o lasam deoparte.In uleiul care am calit carnea adaugam ceapa si o calim bine,adaugam pasta de ardei,boaiaua,ghimbirul,usturoiul tocat marunt,amestecam si lasam sa fiarba cca 1 min,adaugam carnea,apa pana la nivelul carnii,foaia de dafin,sare,piper,dupa gust si portocala taiata.

O lasam  sa fiarba la foc mic cca 20 min,adaugam bulionul si cimbrul.O mai lasam sa fiarba 5 min.

Intr-un castron desfacem lingura de faina cu putina apa,adaugam scortisoara,o adaugam peste tocanita si mai lasam sa fiarba 1-2 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui exotica" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Lau 1

11.12.2011, 21:01

criss

kamy 1

15.12.2011, 18:31

mamaliga unde-i? asa ca-i buna? eeeeeeee ai bagat portocala si mai si

Lau 1

15.12.2011, 20:32

am pus tocana deasupra la mamaliga

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita dietetica cu pulpe de pui dezosate in vas Zepter