Tocanita de pui (papricas de pui)

de Dana_Retetegg in Pui, 8 Dec 2010 | 5713 vizualizari

 

O reteta destul de simpla, cu ingrediente pe placul meu.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 2 ardei kapia
  • 2 cepe
  • 3 linguri de rosii in bulion
  • 2 lingurite boia dulce
  • oregano
  • busuioc
  • condimente pentru pui
  • sare
  • 1 lingura faina
  • patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui (papricas de pui):

Pulpele le-am taiat pe jumatate, le-am condimentat si le-am pus la calit impreuna cu ceapa. Am adaugat si ardeiul taiat rondele si 2 pahare cu apa. Am lasat la foc mic aproximativ 30 de minute.

Apoi am pus rosiile in bulion, oregano, busuioc, sare si boia.

La final am adaugat patrunjel tocat marunt si faina amestecata cu 2 linguri de apa.

TIPS-URI

1

În cartea de bucate se recomanda servirea papricasului cu galuste de faina, garnitura de orez sau cuș-cuș.

2

Noi l-am preferat fara garnitura, doar insotit de o salata de varza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui (papricas de pui)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti