Tocanita de rosii

de lili in Mancaruri de post, 4 Aug 2010 | 4518 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 rosii sau 3-4 linguri de pasta de rosii, 
  • o ceapa,
  •  o lingura de faina, 
  • putin ulei,
  • un ardeu,
  • patrunjel, 
  • sare, vegeta si apa.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de rosii:

Daca avem rosii le punem la fiert. Dupa ce s-au fiert bine  pasam rosiile . Separat punem la prajit (dar nu tare ) ceapa cu o lingura de faina.Cand e  prajita adaugam pasta obtinuta de la rosii cu putina zeama in care au fiert sau punem pasta de rosii. Adaugam ardeiul, vegeta si la nevoie sare.Lasam la fiert cateva minute si avem grija sa nu se ingroase tare.Daca vedem ca se ingroase mai punem apa.La sfarsit adaugam patrunjelul taiat marunt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de rosii" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

Corinuta 1

04.08.2010, 23:58

nadina73 1

05.08.2010, 01:18

sincer nu am incercat ,dar cred ca e buna

lili 1

05.08.2010, 10:28

fetelornadina, sa stii ca e foarte buna...mie imi place mai mult asa de post, caci se poate face si cu lapte...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de tocanita de cartofi cu mazare in sos de rosii