Tocanita de vinete si naut

de cristina1985 in Mancaruri de post, 17 Mar 2017 | 3926 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare
  • 130 g naut (tinut in apa cel putin 12 ore, in frigider)
  • 1/2 vanata mica
  • 2-3 lg suc de rosii
  • 2-3 lg-te boia
  • sare
  • piper
  • 2 foi dafin
  • ulei
  • 1 lg faina
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de vinete si naut:

Dupa cum am spus, nautul se tine in frigider 12 ore in apa. Se poate pune seara si il gatiti a doua zi.

 Se caleste ceapa (tocata marunt), apoi se adauga apa si naut. Se fierbe 1 ora si jumatate.

Vanata se curata de coaja in dungi, se taie cubulete si se pune peste naut. Se lasa 15 minute, dupa care se adauga sare, boia, dafin, bulion, faina amestecata cu putina apa. Se mai lasa la fiert 15 minute (amestecand din 5 in 5 minute,pentru a nu se lipi).

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vinete si naut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de tocanita de cartofi cu mazare in sos de rosii