Tocanita din carne de vitel

de silvi0ara in Vita, 22 Apr 2010 | 5297 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne macra de vitel  
  • 2-3 cepe rosii  
  • 4-5 cartofi  
  • 1 lingura pasta de tomate  
  • 2 ardei grasi  
  • sare si piper dupa gust  
  • 1 legatura marar proaspat  
  • 3-4 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita din carne de vitel:

Se taie carnea bucatele,se rumeneste in ulei impreuna cu ceapa taiata solzisori subrtiri.Se adauga apoi ardeiul gras taiat tot felii subtiri..Se lasa sa fiarba inabusit pana scade apa lasata de carne.Se adauga apa cat sa acopere carnea si se lasa sa fiarba.

Dupa o jumatate de ora se pun cartofii taiati cuburi,se portiveste de sare si piper.Se mai lasa pe foc cat se fierb cartofii,apoi se adauga bulionu si se da la cuptor pentru 10-15 minute.Se scoate se adauga mararul proaspat tocat.Se serveste cu mamaliguta,sau salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita din carne de vitel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Bucataras Medi 1

22.04.2010, 22:31

Mai ai o portie si pentru mine?........................

nadina73 1

22.04.2010, 23:39

si eu vreau mai ai si pt mine 5 furuclite iti dau dar o portie primes si eu

silvi0ara 1

23.04.2010, 11:06

Medi,Nadia sigur,pentru voi fac una noua.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

ieri la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rosii, ardei si dovlecei umpluti