Tocanita multicolora

de Pasiune pentru bucatarie in Porc, 28 Oct 2010 | 3816 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne de porc(muschi,pulpa fara os)
  • 3 cepe
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 2 rosii decojite/rosii in bulion/rosii pregatite pentru iarna
  • sare,piper
  • 1 lingura faina
  • 2-3 catei usturoi
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita multicolora:

carnea feliata se sareaza si se pipereaza si se rumeneste in 2 linguri de ulei pe ambele parti.Ceapa tocata marunt,morcovul cubulete si ardeii se pun in cratita peste carne si se inabuse 5 min,apoi se adauga apa,cat sa acopere totul,rosiile tocate si usturoiul.
Se pune capacul si se fierbe pana se inmoaie legumele.Faina se desface in 1-2 linguri de apa si se toarna in fir subtire in tocanita,amestecand energic.Se mai lasa 5 min pe foc si se trage deoparte.Se potriveste de sare si piper si se adauga patrunjelul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita multicolora" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Rocsi 1

28.10.2010, 21:45

mmm

nadina73 1

28.10.2010, 22:40

super bunene place si noua tare mult

Corinuta 1

29.10.2010, 12:21

arata bine!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Purcelus de lapte la cuptor