Tocaniță Westmalle

de Satisfyyourcravings in Vita, 26 Mar 2014 | 5987 vizualizari

 

O tocaniță cu un gust deosebit și carne fragedă.

 

INGREDIENTE

  • 700 grame mușchi vită, tăiat cuburi mari
  • 125 grame bacon
  • 2 linguri făină
  • 2 morcovi
  • 1 cutie roșii în bulion
  • 500 ml supă de vită
  • 1 sticlă de bere Westmalle
  • sare/piper
  • 2 căței de usturoi
  • 1 ceapă mare
  • 1 frunză dafin
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocaniță Westmalle:

Carnea se usucă cu ajutorul unui prosop. 

Baconul se prăjește fără ulei, până devine crocant. Se scoate pe un prosop de hârtie. 

În tigaia în care a fost prăjit baconul, prăjim carnea pe toate bucățile până devine maronie. Se scoate pe o farfurie. Se adaugă morcovii și ceapa, în tigaie, și se gătesc până se înmoaie. Se adaugă baconul și carnea de vită peste morcovi și ceapă și se acoperă cu făină. Se amestecă având grijă ca totul sa fie acoperit de făină. Se adaugă berea, supa, usturoiul, roșiile, dafinul, sare și piper. Se acoperă și se lasă să fiarbă la foc mic 3 ore. În ultimele 30 de minute se îndepărtează capacul pentru a obține un sos onctuos. 

Se poate servi cu orez cu turmenic. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocaniță Westmalle" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (17)

laura_n 1

26.03.2014, 17:38

senzationala! sper sa reusesc sa o incerc si eu

Rocsi 1

26.03.2014, 19:30

Wawww ce bunatate

Satisfyyourcravings 1

06.04.2014, 09:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]