Tochitura

de Sim0na in Porc, 19 Mar 2012 | 5075 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati carnat proaspat (amestec oaie 70%, porc 30%), foarte picanti
  • 400 g carne porc afumata putin
  • 4 feliute sunca afumata putin
  • ulei ptr prajit
  • malai, sare, ulei, apa - ptr mamaliga
  • branza burduf ptr ornat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura:

Am pus la prajit sunca, carnatii si bucatile de carne taiate bucati nu foarte mici.

Separat, am facut o mamaliga din apa, sare, ulei si malai.. o mamaliguta mai tare asa. Am rasturnat mamaliga fiarta bine, in mijlocul platoului, am pus deasupra branza de burduf rasa si bucatile de sunca prajite. De jur imprejurul mamaligii am asezat bucatile de carne si carnat prajite bine.

Am servit alaturi de gogosari si conopida in otet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

mamaieelena 1

19.03.2012, 22:32

bun,bun

mirela0911 1

19.03.2012, 23:03

mmmmmmm

Sim0na 1

21.03.2012, 07:47

Va invit la masa pe toate! Pupici si multumesc de aprecieri!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita din carne de porc cu mamaliguta