Tochitura

de Lau in Porc, 27 Apr 2012 | 7190 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ceafa de porc
  • piept de pui
  • carnati proaspeti
  • carnati afumati
  • sunca afumata
  • 2 pahare de vin
  • 1 pahar de suc de rosii
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • usturoi
  • mamaliguta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura:

Carnea se taie cubulete si se prajeste in putin ulei.

Cand incepe sa se rumeneasca se adauga vinul si se acopera si se fierbe la foc mic pana scade,

Se adauga sucul de rosii si condimente dupa gust si se amesteca

Se fierbe la foc mic pana scade si carnea incepe sa se rumeneasca,la final adaugam usturoiul pisat sau taiat marunt

Se serveste cu mamaliguta

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu varza acra