Tochitura

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri cu carne, 28 Feb 2010 | 5794 vizualizari

 

INGREDIENTE

 

  • 1 piept de pui,
  • o punga ficatei;
  • 1 punga pipote
  • 4-5 catei usturoi,
  • o ceapa
  • 2 ardei rosii
  • 1 morcov
  • sare si piper alb.
  • o legatura marar.

 

  •  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura:

Se caleste ceapa cu morcovul si ardeiul, dupa care se adauga pieptul de pui fasii subtiri, ficateii si pipotele, le lasati sa se inabuseasca.
Adaugati usturoiul taiat felii, un pic de sare si piper,mararul tocat si continuati fierberea inca 10 minute.

Serviti cu mamaliguta calda si muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]