Tochitura

de -Licurici- in Mancaruri cu carne, 30 Iun 2015 | 3834 vizualizari

 

Mi se facea pofta in fiecare zi cand ma uitam pe meniurile postate de bucatarasi si m-am gandit sa postez si eu reteta mea de tochitura. Am vazut ca fiecare o face dupa bunul plac, asa ca va prezint varianta care imi place mie si o pregatesc mai mereu celor dragi :)

 

INGREDIENTE

  • 300 g kaizer
  • 500g carne de porc semiafumata
  • 4 tipuri de carnati(ardelenesc, macelaresc, de casa si semiafumat)
  • 2 cepe mari
  • 1 catel de usturoi
  • 200 g bulion
  • cimbru, sare, piper
  • patrunjel verde
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura:

  • Carnatii, kaizerul si carnea le-am taiat bucati mici, iar ceapa si ustuioiul le-am tocat putin mai mare decat de obicei.
  • Prima data am pus kaizerul la prajit, apoi am adaugat carnea si carnatii, le-am prajit putin, apoi am adaugat ceapa si usturoil si le-am mai lasat  cam 5 min, sa se inmoaie.
  • Am amestecat, intr-un castron, bulionul cu o cana de apa, apoi l-am pus peste carne.
  • Am pus si o lingura de cimbru si am lasat sa fiarba in jur de 30min.
  • Cand a fost aproape gata, am potrivit cu sare, piper si am adaugat patrunjelul tocat.
  • Am servit cu mamaliguta si a fost tare gustos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

-Licurici- 1

30.06.2015, 20:07

Rocsi 1

30.06.2015, 21:16

Ce as manca o portie, dar imi permit doar sa o degust

-Licurici- 1

30.06.2015, 21:34

A fost foarte buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui pe sare