Tochitura

de Valclaudia in , 17 Iul 2018 | 3930 vizualizari

 

Carne de porc, cabanos si carnaciori semi-afumati peste care am presarat 1/2 plic condiment pentru carne de porc de la Delikat
"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale".

 

INGREDIENTE

  • cca 500 gr. ceafa de porc
  • 5 fire carnaciori semi-afumati
  • 5 fire cabanos
  • 1 lingura untura de porc
  • 1/2 plic condiment pentru carne de porc de la Delikat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura:

Ceafa de porc se taie bucatele si se asaza in tava.

Preincalzim cuptorul la 220 grade C.

Carnaciorii semi-afumati se taie bucatele, la fel si cabanosii.

Adaugam untura peste carne in tava, presaram deasupra 1/2 din continutul de condiment pentru carne de porc si dam tava la cuptor pentru 50 minute.

O mancare simpla si delicioasa...

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de tochitura de porc la cratita, cu mamaliga si cas framantat