Tochitura cu mamaliguta

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 23 Oct 2010 | 9524 vizualizari

 

Nebunie intr-o farfurie...super bun

 

INGREDIENTE

  • costite de porc afumate 8 bucati(300g)
  • carnat afumat 9-10 bucati(300g)
  • pulpa de porc 300 g
  • piept de pui 1 bucata
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • 300 ml vin alb
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura cu mamaliguta:

Se spala bine costita si se taie in bucati(daca nu e taiata)

Pulpa de porc se taie in cubulete,la fel si pieptul de pui.

Se pune ulei intr-o cratita se incinge bine dupa care se pun bucatile de carne de porc taiata si pieptul de pui,se prajesc bine in ulei.Carnatul taiat se prajeste si el putin separat(am pus eu)dupa care se pune costita si se amesteca toate impreuna,se condimenteaza cu sare ,piper dupa care se pune 1 cana de apa si se lasa sa fiarba cu capac la foc potrivit.Se mai completeaza cu apa daca e nevoie.Cand carnea e fiarta se pune vinul si ceapa taiata pestisori(asta daca doriti sa aveti si putin sos,langa carnita)se lasa sa fiarba 15 minute dupa care se stinge focul.

Se serveste cu mamaliguta calda.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa si carnati ca la Intorsura Buzaului