Tochitura de curcan

de Angelina_Elena in Curcan, 16 Apr 2013 | 10877 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne de curcan
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura de curcan:

Carnea de curcan se taie cubulete.

Intr-o cratita punem uleiul la incins, apoi adaugam bucatile de carne, sare si putin piper.

Cand carnea isi schimba culoarea, adaugam putina apa, punem capacul si lasam sa fiarba cca. 20 de minute la foc mic.

Apoi dam capacul la o parte, si lasam sa se prajeasca pana dispare apa, iar bucatile de carnita se rumenesc frumos.

Tochitura se serveste cu mamaliguta, branza de burduf sau telemea si ou prajit.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel de curcan reteta sanatoasa si delicioasa