Tochitura de porc

de marcela1979 in Porc, 21 Mar 2011 | 12733 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr carne de porc
  • 1 rinichi
  • 1 inima
  • 300 gr ficat de porc
  • vegeta,piper
  • pasta de rosii
  • ulei sau untura
  • 1 ceapa
  • 1 ardei kapia rosu
  • 5 catei de usturoi
  • busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura de porc:

Se curata ceapa,se taie pestisori.Intr-o cratita se incinge ulei sau 2 linguri de untura si se adauga ceapa la calit.Ardeiul se taie feliute si se pune peste ceapa.Carnea si organele se taie cubulete si se adauga in cratita sa se caleasca ,apoi se adauga apa si se lasa sa fiarba la foc mic.Cand toate sunt fierte se adauga vegeta si piper si pasta de rosii si se mai lasa sa dea cateva clocote.Se adauga usturoiul pisat si putin busuioc .Se serveste cu pireu de cartofi si cu salata de rosii si castraveti sau cu muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

marcela1979 1

29.03.2011, 08:24

multumesc fetelor,motan,bucataras

Dana Cristea - pusikmea 1

29.03.2011, 08:31

la multi ani carla azi noapte chiar te-am visat, gateai ceva la o masina speciala

marcela1979 1

29.03.2011, 08:39

multumesc dana

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]