Tochitura moldoveneasca

de maria_claudia in Porc, 20 Oct 2010 | 10042 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Carne de porc,
  • carnati de porc,
  • oua,
  • branza de oi framantata,
  • malai,
  • sare,
  • usturoi,
  • ulei.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura moldoveneasca:

Se prajeste carnea impreuna cu carnatii. Pregatim mamaliga, mujdeiul de usturoi si ochiurile. Se serveste cu branza de oi framantata sau cas.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura moldoveneasca" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

iulianatanase 1

25.10.2010, 18:29

Asta da tochitura,e cea pe care o cunosc si eu(sunt din bacau).Am vazut o multime de variante de tochitura moldoveneasca..care mai de care...cu ceapa,cu sos de rosii si tot felul de tampenii.Brava!!

adriana_bobu 1

25.10.2010, 18:43

si mie-mi place tochitura moldoveneasca...dar parca trebuia mai multa mamaliguta...

gaby_gabytza 1

30.09.2011, 08:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]