Tochitura munteneasca

de Miha in Porc, 28 Apr 2010 | 15870 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 1 ceapa
  • 1 pahar supa de legume
  • 1 pahar de vin
  • 2 rosii
  • 4 catei usturoi
  • sare si piper
  • cimbru
  • 1 ardei gras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura munteneasca:

Se taie carnea in bucati si se pune la prajit in tigaie in ulei bine incins impreuna cu ceapa tocata marunt.  Dupa ce carnea s-a prajit putin, adica incepe sa se rumeneasca, se stinge cu supa de legume si paharul cu vin.

Se potriveste gustul de sare si piper, apoi se adauga rosiile tocate marunt, usturoiul tocat si ardeiul taiat cubulete mici. Se lasa sa fiarba. Spre sfarsitul fierberii se presara cu putin cimbru.

Se serveste cu mamaliguta fierbinte si muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura munteneasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mâncare de măsline cu carne