Tochitura olteneasca

de ramo_cata in Mancaruri cu carne, 4 Oct 2009 | 17583 vizualizari

 

Initial am vrut sa fac ciulama cu pipote si inimi a la oana dar am inventat putin si a iesit ceva delicios...sotului nu-i plac mancarurile albe asta m-a facut sa improvizez...

 

INGREDIENTE

  • 500gr inimi si pipote de pui
  • 200g pulpa de porc
  • 500gr ciuperci
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • 4 catei de usturoi
  • 2 gogosari
  • 4 linguri de faina
  • 4 linguri de smantana
  • un castronel bulion de rosii
  • foi de dafin,busuioc,cimbru,sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura olteneasca:

Am fiert carnea si am schimbat apa,le-am pus intr-o alta oala si le-am lasat la fiert in putina apa,un fel de prajeala aburinda:)

Am tocat legumele,ciupercile,ceapa,ardeiul iar morcovul l-am dat pe razatoarea mare..le-am pus peste carne,am adaugat 2 cani de apa si le-am lasat la fiert. smantana am amestecat-o cu faina,am mestecat-o pana s-a facut ca o pasta,aceasta pasta am subtiat-o cu bulionul de rosii,am adaugat aceasta compozitie peste carne si legume...am lasat-o la foc mic pana a scazut ,am adaugat foile de dafin,cimbrul,busuiocul,sarea,usturoiul si au mai clocotic 5-10 minute...am servit cu mamaliguta si smantana...

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura olteneasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui pe pat de sare