Tocinei de cartofi

de RoXx in Aperitive / Garnituri, 3 Noi 2013 | 6001 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-7 cartofi mari
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • 2-3 linguri pesmet
  • 1 lingurita praf de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocinei de cartofi:

Cartofii se curata,se spala si se dau pe razatoarea mica.Se scurg bine de lichidul lasat,si se amesteca cu ouale,pesmetul si praful de usturoi.Se asezoneaza dupa gust.Se formeaza ca niste chiftelute si se prajesc in ulei incins , pe fiecare parte pana se rumenesc.Se scot pe un prosop de hartie pentru a absorbi excesul de ulei. 

Pofta buna!

TIPS-URI

1

se pot adauga si alte condimente , dupa gust

2

in loc de pesmet se poate pune si faina

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocinei de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]