Tort alb-Diplomat

de ela in Torturi, 4 Apr 2010 | 6080 vizualizari

 

simplu si delicios

 

INGREDIENTE

  • 1kg frisca,
  • 1compot ananas,
  • 1compot mandarine,
  • 600gr piscoturi
  • 4oua,
  • 300gr zahar,
  • 200gr faina,
  • 1litru lapte,
  • 150gr margarina de prajituri sau unt,
  • 1fiola esenta vanilie,
  • 2plicuri zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort alb-Diplomat:

CREMA:bati ouale cu zaharul,adaugi faina si subtiezi cu laptele si fierbi pana se ingroasa,amestecand continuu,apoi lasi putin sa se raceasca si pui untul taiat cubulete,esenta de vanilie si zaharul vanilat.

Pe un platou pui un rand de piscoturi,insiropezi cu zeama de la compot.Bati frisca si cateva linguri pui in crema facuta mai devreme.Pe randul de piscoturi pui un strat de crema,unul de frisca,fructe si continui cu piscoturi,crema,frisca si fructe pana termini piscoturile.Ornezi dupa gust si dai la rece cateva ore

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort alb-Diplomat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

nadina73 1

17.04.2010, 00:26

ela ceva e uite nu ma lasa sa-ti dau 5 am vrut din toata inima sa-ti dau 5 si nu ma lasa numai 4

ela 1

17.04.2010, 00:35

nadina nu te mai chinui,ma saboteaza bucataras

ela 1

07.05.2010, 13:17

de aici am tinut minte ca este tortul preferat al sylviei

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort inghetat(a)